zaterdag 22 oktober 2011

Herfstvakantie

Voor ons is de herftstvakantie begonnen. We hebben een gezellige week voor de boeg. Samen met mijn schoonzuster en onze kids gaan we 3 dagen naar Slagharen. Dit is al het 5e jaar dat we in de herfstvakantie samen gaan. De mannen blijven thuis; zij hebben het te druk met de kaarsen. We hebben altijd kei veel lol samen en hebben er ook dit jaar weer veel zin in!

Vanmorgen nog even een kransje gemaakt voor om de kandelaar. Het is eigenlijk geen kandelaar maar een windlicht die ik op z'n kop heb gezet. Kaars er boven op en een denneappel erin. Voor het kransje heb ik een ketting geregen van herfstbladeren, stukjes papier uit een oud boek en skeletbladeren en versierd met een vintage plaatje. 









Voor jullie een hele gezellige week toegewenst; ik lees jullie posten volgende week weer!

Fijn weekend en veel liefs van


Nicole


dinsdag 18 oktober 2011

Bloemetje op woensdag

Voor het bloemetje even naar de bloemist. Mijn oog viel gelijk op de vrouwenmantel. Wat witte chrysanten erbij; heel simpel eigenlijk maar erg mooi, vind ik.





 


Voor nog meer "bloemetjes op woensdag" neem dan een kijkje op de blog


Een fijne week allemaal!

Veel liefs en houdoe!

Nicole

 

maandag 17 oktober 2011

Patisson

Elke week ga ik naar mijn slankclub (EGA, misschien bekend) hier in het dorp......ik hou zo van eten en drinken dat ik echt deze stok achter de deur nodig heb om wat kilo's kwijt te raken. Het is er altijd super gezellig; we worden heel erg gemotiveerd door onze cursusleidster en krijgen elke week lekkere recepten zoals...... patissonsoep. Een medecursist had een hele kist patissons meebracht om het recept eens thuis te gaan proberen. Maar helaas moet de soep even wachten want ik vind ze veel te mooi om op te eten. Ik heb ze bij het oude servies gezet en een beetje gepimpt met vintage plaatjes en besjes.









Hoe de soep smaakt kan ik dus niet zeggen maar ze staan in ieder geval kei gezellig!

Fijne dag nog en veel liefs van


Nicole


zondag 16 oktober 2011

Kransen challenge 3

Kransen....ik kan er geen genoeg van krijgen. Deze kastanjekrans heb ik enkele jaren geleden al gemaakt. Vandaag heb ik de bollen gemaakt en de schouw is compleet!







Voor meer kransen kijk dan op de blog van Renny van Bizzy@home.

Ik wens jullie een hele fijne week!!

Veel liefs van

Nicole

woensdag 12 oktober 2011

Kransen challenge 2

Het is vandaag zo'n 'sip' weer.....regen...regen en nog eens regen. Ik krijg dan zin om lekker thuis te blijven en wat aan te rommelen. Er ligt eigenlijk een berg strijk op me te wachten maar ik had veel meer zin om iets te gaan knutselen. De pasta lag al een tijdje te wachten dus.......


.....vanavond geen pasta op het menu want alles is op!

Voor meer kransen kijk dan op de blog van Renny van Bizzy@home.

Veel liefs van

Nicole

Bloemetje op woensdag

Vorige week deze leuke koffiepot gekocht bij de kringloop en vandaag in het bloemetje!





Voor nog meer "bloemetjes op woensdag" neem dan een kijkje op de blog


Een fijne week allemaal!
Groetjes en houdoe!

Nicole

donderdag 6 oktober 2011

Kransen challenge

Renny van Bizzy@home organiseert een kransen challenge. Ik ben dol op kransen en heb er in de loop der jaren diverse gemaakt dus ik doe graag mee!

Deze krans heeft een doorsnede van 60 cm en heb ik helemaal beplakt met potpourri en wat denneappels. Het was een heel werk; ik ben er een heel weekend mee bezig geweest om alle gaatjes te vullen.




Wil je ook graag meedoen aan deze challenge kijk dan op de blog van Renny van Bizzy@home.


Veel liefs en houdoe!


Nicole

woensdag 5 oktober 2011

Bloemetje op woensdag

Ik hou erg van donker rood/roze kleur. Toen we de woonkamer gingen verbouwen wist ik al dat die kleur op de muren moest komen. Misschien wat gedurfd maar ik vind het lekker Engels aandoen. Het is dan ook geworden Eating Room Red van Farrow & Ball. Vandaar dat ook de bloemen regelmatig in die kleur terugkomen.




Voor nog meer "bloemetjes op woensdag" neem dan een kijkje op de blog


Een gezellige week voor jullie!
Veel liefs en houdoe!

Nicole

zondag 2 oktober 2011

Herfst op de vensterbank

Het bloggen loopt niet zoals het hoort. Ik probeer steeds een reactie te plaatsen maar dat gaat helaas niet bij iedereen. Ik blijf het gewoon proberen; ik lees in ieder geval jullie posten met veel plezier!

Ook hier in huis komt langzaamaan de herfst naar binnen. Ik moet altijd even omschakelen na elk seizoen maar ik heb de smaak te pakken. Eerst is de vensterbank aan de beurt.












De krans heb ik gemaakt van bladeren en die aan stevig ijzerdraad geregen. Het zijn grote bladeren dus ik heb ze dubbel gevouwen; geeft de krans extra volume en ben je eerder klaar!  ;-)

Het begin is gemaakt met de herfstsfeer. Maar vanmiddag nog even lekker genieten van het prachtige zonnige weer!

Ook voor jullie een gezellige zondag gewenst!!

Veel liefs en houdoe!


Nicole